6x een origineel kraamcadeau met naam

Je herkent het misschien wel: je gaat op kraamvisite maar hebt geen idee wat voor leuks je kunt meenemen voor de baby. Dat is ook lastig, er zijn zoveel mooie babyspulletjes. Een kraamcadeau met naam wordt over het algemeen echt gewaardeerd. Zelf heb ik er ook een aantal gehad, dat zijn echt de cadeau's die ik het meeste gebruikt heb én waarvan ik de meeste bewaard heb in de herinneringenkist. Van boxpakje met naam tot een gepersonaliseerd lakentje: in deze blog laat ik je 6x een origineel kraamcadeau met naam zien waarmee jij goed voorbereid op kraamvisite kunt!

Overslagromper met naam  

Slabbetje met naam of tekst

Het eerste gepersonaliseerde kraamcadeau is een slab met naam. Een slab is altijd handig en zal elke ouder vroeg of laat gebruiken.
Een slab met naam of speciale tekst is extra leuk om te geven. In mijn webshop vind je verschillende kleuren slabbetjes. Je kunt een standaard tekst kiezen, maar ook een naam of eigen tekst. Of vind je het leuk om opa en oma te verassen met een slab?

Goed om te weten: ik ga voor kwaliteit, en heb de producten in mijn webshop vaak getest en geprobeerd voor ik ze online zette. De print die ik voor je op de slab maak, daar ben je dus niet zomaar vanaf!

 

kraamcadeau slabbetje met naam

Rompertje met naam

Rompertjes heb je nooit genoeg. Een rompertje gebruiken we elke dag (of vaker bij ongelukjes). Een rompertje met naam én een fijne stof: dat zijn de rompertjes die je snel wast om vervolgens weer snel aan te trekken. Zonde als deze ongebruikt in de kast liggen. In mijn webshop vind je verschillende rompertjes met naam om cadeau te geven. Deze rompertjes met naam zijn een origineel kraamcadeau met naam waar vast iedere ouder blij van wordt!

rompertje met naam bestellen

Ook de rompertjes met naam heb ik uitgebreid getest voor je. Zowel de print als de stof blijven mooi na vaker wassen.

Boxpakje met naam 

Een boxpakje met naam is een mooi, persoonlijk kraamcadeau. En ook nog eens superhandig: doordat er voetjes aan het boxpakje zitten heb je nooit meer een baby met koude voetjes. De boxpakjes zijn van heerlijke, comfortabele stretchstof. Een boxpakje met naam is erg leuk te combineren met bijvoorbeeld de baby mutsjes. 

boxpakje met naam

Mutsje met naam van de baby

Een mutsje gebruiken we vooral in de eerste weken / maanden. Dit is onder andere afhankelijk van het geboortetermijn en het geboortegewicht van de baby. Een mutsje met naam is erg mooi om in combinatie met het boxpakje met naam te geven. Kijk maar eens op de foto hierboven. Staat toch prachtig?

babymutsje met naam

Lakentje met naam 

Een ander origineel kraamcadeau om te geven is het lakentje met naam. Je kunt zelf de maat kiezen (wieglaken of ledikantlaken). De meeste baby's passen een paar maanden in de wieg en slapen daarna in het ledikant onder een lakentje en dekentje. Dit is ook weer zo'n item waar je het liefst áltijd het bedje van de kleine mee opmaakt. Kijk hoe mooi! Je kunt zelf een kleur bedrukking kiezen zodat je het een beetje kunt afstemmen op bijvoorbeeld de kleuren in de babykamer. Verder kies je een lettertype.

lakentje met naam baby

Pyjama met naam 

Het laatste item: de pyjama met naam. Deze is erg populair en dat snap ik! Heerlijk stofje, dat moet fijn voelen om in te slapen! De eerste paar maanden dragen baby's vaak kleertjes van flexibele stof. Hier slapen ze ook in. De meeste baby's dragen pas na een paar maanden een pyjama. Het klopt dus dat je in mijn webshop geen pyjama's in de kleinste maten ziet.

pyjama met naam baby

Gepersonaliseerd kraamcadeau geven

Ga jij een gepersonaliseerd kraamcadeau geven? Neem eens een kijkje in mijn webshop met gepersonaliseerde kraamcadeau's Moms & Littles. Ik pak je bestelling mooi in, zodat het een feestje wordt om uit te pakken en te geven!

Terug naar blog